De ædle dråber

Det at nyde en drink eller måske en ren mørk rom vinder mere og mere indpas. Gæsternes smagsløg skal forkæles, udfordres og grænser rykkes – så hvorfor ikke få det hele på DIT SKEMA?

Hos os kan du og dem du holder af nyde en dejlig drink og de ædle dråber. Om det så er sommer eller vinter, har vi med sikkerhed noget der passer til vejret og dit humør.

I vores hyggelige kælder fører vi gode mærker inden for gin, rom, whisky og vodka, og får jævnligt nyheder på hylderne, da vi er i tæt dialog med vores leverandøre.

Vores udvalg af den eksklusive spiritus betyder samtidig, at du altid kan opgrader din drink for ekstra nydelse. Det er på ingen måder synd at bruge en dyrere spiritus i en drink, da de bedste råvarer giver det bedste resultat – ligesom vi kender det fra madlavningen. Du kunne for eksempel prøve en traditionel, simpel rom og cola med en fadlagret 6-års filtreret Diplomatico, eller skifte den traditionelle tonic til din gin ud med Fevertree – uanset valget kan du smage den store forskel, og vi vejleder naturligvis gerne.

Vores forskellige eksklusive brands rummer blandt andet: Whiskey: Balvenie, Highland Park, Teeling, Lagavulin og Glengoyne. Rom: Opthimus, Exquisito, Zacapa, Kirk and Sweeney, Diplomatico. Gin: Tanquray, Hendrick´s, Whitley Neill, Monkey 47. Vodka: Imperial Gold, Imperial Collection.

 

Arrangementer

Vi har ofte arrangementer af forskellig art på DIT SKEMA. Herunder kan du se kommende begivenheder. Vi opdaterer så snart vi har nye tiltag.

Booking-kalender

Her kan du booke tid til DIT arrangement og få en hyggelig stund sammen med både venner og familie, kolleger og bekendte.