Dit selskab på SKEMA

Vi har det dejligste lokale med plads til 60 personer klar til dig og dit arrangement, om det så måtte være fest, møde, reception, begravelse eller andet. Lokalet er stemningsfuldt og møbleret med inventar af høj kvalitet, der samlet sikrer komfort og hygge for dig og dine gæster – og så er det placeret lige i hjertet af Ringsted 100 meter fra Sankt Bendts kirke ud til torvet. Bemærk at det desværre ikke er handicapvenligt.

Du kan allerede se om din dato er ledig i vores booking kalender. Ved henvendelse er du altid velkommen til at skrive på SkemaRingsted@gmail.com eller ringe på 40858386. Ved endelig booking underskrives lejekontrakt og depositum betales.

Vi tilbyder ligeledes smagninger til selskaber. Læs mere under ”Arrangementer”.

 

Lokalet ”Selskabet” støder op til SKEMA og indeholder:

→ Anretterkøkken med opvasker, ovn, mikroovn, køleskabe, isterningsmaskine, kaffemaskine, rengøringsartikler og service til 60 personer. Bemærk at det ikke er tilladt at lave mad i køkkenet.

→ Der er projektor og stereoanlæg, hvor egne medier kan sluttes til.

→ To toiletter.

→ Egen indgang.

Pris:

→ Lån af lokale og slutrengøring er gratis.

→ Alle drikkevarer skal købes igennem SKEMA. Der kan frit vælges blandt vores store sortiment af øl, vand og spiritus. Der er endvidere mulighed for fadøl af Tuborg og Tuborg Classic. Vi fylder op i køleskabene og der afregnes efter forbrug kontant, på kort eller mobile pay. Er en varer ikke brudt, tager vi den naturligvis retur. Vi vejleder gerne i forhold til jeres udvalg af drikke.

→ Depositum 1000 kr. Beløbet modregnes det endelige beløb. Bemærk: Skulle arrangementet ikke overstige depositummet frafalder restbeløbet. Aflyser lejer arrangementet op til 1 måned før afholdelse frafalder depositummet. Depositum betales ved underskrift af lejekontrakt.

Tid og opdækning:

→ Som lejer har du lokalet fra kl. 08.00 til 04.00.

→ Du står selv for opdækning og borddekorationer. Vi kan levere duge til 69 kr. pr. dug og har kontakter til forskellige blomsterbindere, musikere med videre.

→ Lokalet afleveres om natten ryddet uden opvask. Vi fejer, tørre borde af og vasker gulv uden beregning.

→ Bemærk: I forhold til tidsrum og opdækning er det standart. Andet kan eventuelt aftales.

 

Arrangementer

Vi har ofte arrangementer af forskellig art på DIT SKEMA. Herunder kan du se kommende begivenheder. Vi opdaterer så snart vi har nye tiltag.

Booking-kalender

Her kan du booke tid til DIT arrangement og få en hyggelig stund sammen med både venner og familie, kolleger og bekendte.